Odstraňte chaos a vytvořte si více místa v hlavě – Boris Nikolai Konrad


Jedna z knih o paměťových technikách. Fungují. Jen je třeba se znát, věnovat tomu čas, individualizovat je, trénovat – prostě počáteční investice je nutná. Klasika nejprve test na začátku, pak podobný test na konci knihy. Od teorie, k praxi, včetně návrhu jak během 30 dní se paměti věnovat. Zkuste, třeba vás tato přesvědčí, že paměť není daná, ale jako všechno ji lze trénovat, resp. je vhodné ji používat s návodem k použití.

Odstraňte chaos a vytvořte si více místa v hlavě - obálka knihy

Oficiální popis: Máte pocit, že neustále zapomínáte, chodíte pozdě na schůzky a máte beznadějně přeplněnou hlavu? Rozhodně v tom nejste sami!
Všude útočí příliš mnoho informací. Příliš mnoho dat k zapamatování. Příliš mnoho věcí, které vyžadují naši pozornost. Žijeme v době, kdy jsme všichni stále více ve stresu. Rodina, práce, vzdělán
í, přátelé a koníčky – to vše vyžaduje naši pozornost a soustředění.

Ale je tu řešení! Autor – mistr světa v paměťových dovednostech – vás naučí, jak ze své paměti vytěžit maximum, vyrovnat se se záplavou informací a žít uvolněně. Jak vytvořit klid v hlavě a relaxovat.
A už nikdy nezapomenete jméno nového souseda, heslo do internetového bankovnictví nebo polovinu svého nákupního seznamu!


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *