Introvertka chodí na terapii – Deborah Tung


Komiksový styl má několik výhod. I dítě na prvním stupni kniha zaujme a začte se. Pro lidi zaneprázdněné i „zaneprázdněné“, rychleji a snadněji ji přečtou. Současně obrázky mnohdy řeknou víc než samotný text, třeba i dvojnásobný text. Nejsem si vědom, že bych trpěl úzkostmi, depresemi, panickou atakou, takže berte můj názor s rezervou, ale kniha velmi dobře popisuje příznaky, praktické ukázky jak situací, tak terapie, tak myšlení dané osoby. Za mě má kniha hlavu a patu a je šance, že se ke čtení odhodlá i ten, pro koho je určena, který „chvátá, nestíhá, nestačí“ a zapomíná na čas, péči o sebe. Zkuste ji, třeba vám pomůže.

Introvertka chodí na terapii - obálka knihy

Oficiální popis: Jaké to je, když se trápíte úzkostmi a depresemi?
Komiksová umělkyně a známá introvertka Debbie Tung by o tom mohla vyprávět… A také vypráví ve svém novém komiksu. Jaké to je, když chcete mít pod kontrolou každý okamžik svého života? Stále dokolečka vymýšlíte možné a nemožné scénáře, jejichž společným mottem je katastro
fa? Když máte pocit, že jste na světě úplně sami? Debbie kreslí příběh o tom, proč je dobré myslet na své duševní zdraví a hledat lidi, kteří jí mohou pomoci. O terapii, o tom, že i když máte pocit, že deprese a úzkosti aka černý pes s vámi bude pořád a že se dokonce položí na váš hrob (pochopitelně po předčasné a katastrofické smrti), pořád je šance ho od sebe odehnat. Komiks ocení lidé se zájmem o psychologické komiksy, čtenáři, kteří sami zažívají úzkosti či deprese.


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *